TITIA

Hi!

 

Mijn naam is Titia Huisman en ik woon met mijn gezin sinds 2018 met veel plezier en tevredenheid in Zuidlaarderveen. Na een aantal jaren in de stad Groningen te hebben gewoond, voelde het goed om terug te keren naar een dorp zoals ik dat uit mijn jeugd ken.

 

Na jaren te hebben gewerkt binnen welzijn en overheid, werd het mij steeds duidelijker dat dit soort werk niet bij mij past. Het werken binnen kaders waar ik eigenlijk niet achter kan staan en gezondheid en welzijn vastgelegd in beleidsnotities gingen mij steeds meer tegenstaan. Ik voelde een harnas wat mij te strak zat en wat ik (te) lang heb gedragen. Als ik mijzelf afvroeg waar ik voldoening en energie uit haalde, had het antwoord op die vraag weinig met mijn werk van doen.

 

Na een auto ongeluk en daarop volgend een burn out, gaf mijn lichaam een helder signaal af. Sluit niet langer je ogen voor dat wat je energie kost en ga voor dat wat nodig is om te helen. Dit heeft mij op het pad van zelfontwikkeling en zelfbewustzijn gezet en ik zou niet meer anders kunnen en willen. Yoga, reiki en meditatie brengen mij in contact met mijn drijfveren, mijn kracht tot creëren, mijn energie en mijn plezier. Wat een rijkdom! Het heeft mij onder andere doen besluiten om in 2015 een opleiding tot yogadocent bij Arhanta Yoga Ashram te volgen. Dit is inmiddels aangevuld met yin yoga, zwangerschapsyoga en yoga nidra.

 

Graag wil ik anderen laten kennismaken met wat yoga en meditatie je kunnen brengen. Daarom heb ik mijn vaste baan losgelaten om mij volledig te richten op Sarva Yoga. Mijn lessen worden gegeven met een nuchtere, humorvolle inslag en mijn beide voeten staan stevig in de klei.

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan gerust contact met mij op voor meer informatie of voor het volgen van een proefles. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.

 

Met hartelijke groet,

 

Titia

aangesloten bij de Yoga Alliance
Titia docent